Reserveren voor 2024? Het kan alweer!

Allround campingwedewerker

Voor de maand augustus, zoeken we nog 2 gezellige campingmedewerkers.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan uit: kinderanimatie, horeca werkzaamheden (zoals tafels dekken, bediening, afruimen, bardienst). De kinderanimatie bestaat uit eenvoudige korte (max 2 uur) durende activiteiten per dag. Op zaterdag maken we gezamenlijk de vrijgekomen tenten weer in orde voor de nieuwe gasten.

Dit past bij jou!

Je bent een klantvriendelijke aanpakker die er vol voor wil gaan, teamwerker, vrolijk en positief ingesteld. Wij vinden service, hygiëne en vriendelijkheid erg belangrijk en verwachten dat onze medewerkers dit ook uitstralen.

De juiste persoon heeft affiniteit met jonge kinderen, liefst enige horeca ervaring, kan een groep jonge kinderen leuk en enthousiast bezighouden, heeft verantwoordelijkheidsgevoel en toont initiatief en inzet. Voor ons is het zeer belangrijk dat je enthousiasme uitstraalt, een glimlach op je gezicht hebt, bijspringt in geval van extreme drukte en oprecht geïnteresseerd bent in de gasten.

Verblijf en onderdak

 Je slaapt in een eigen tent en maakt gebruik van het camping sanitair. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om toch even lekker met een boek bij het zwembad te liggen of de streek verkennen. Wat belangrijk is om te weten, is dat we een klein bedrijf zijn, waar je maar met een of een paar collega’s werkt. Onze camping is gelegen op het Franse platteland en uitgaansmogelijkheden op loop- of fietsafstand zijn niet aanwezig. Een rijbewijs is prettig, evenals eigen vervoer. Buiten je werktijden kun je gewoon gebruik maken van de faciliteiten op de camping. Er is natuurlijk wifi aanwezig.

Beloning

Bij een verblijf van minimaal 4 weken betalen wij de reiskosten op basis van openbaar vervoer (max 120 euro) 

Je verblijft op basis van kost en inwoning en je ontvangt wekelijks loon. Je slaapt in een eigen tent en maakt gebruik van het camping sanitair.

het zwembad

Zin in een zonnige werkvakantie? Stuur een email, met je CV en pasfoto naar

info@valleedelignac.com

logo

Contact

les Ages 14
36370 Lignac, Frankrijk
+33 254257530

wacht niet te lang!

Social Media

© Copyright camping Vallée de Lignac