Je vakantie begint zodra je aankomt op de camping in midden Frankrijk

Gemak bij Vallée de Lignac

Een ingerichte tent huren op een camping in midden Frankrijk.

Dat is een ontspannen vakantie! Geen gesjouw met tenten en kampeerspullen, maar gewoon een kant en klare ingerichte tent op een kleine camping in midden Frankrijk. Je wil tenslotte een beetje gemak en relaxen tijdens je vakantie. Lekker kamperen, buiten zijn, je eigen ritme bepalen en het camping gevoel ervaren. Huur dan een ingerichte tent bij camping Vallée de Lignac! Een comfortabele safaritent of ruime vlondertent staat voor jullie klaar. Helemaal compleet. Dat is nog eens fijn kamperen. Onze charme camping ligt zeer sfeervol en landelijk op een mooie locatie in midden-Frankrijk. De camping is kleinschalig, daardoor overzichtelijk voor jonge gezinnen, er is een zwembad, speelvoorzieningen, ruimte en vooral heel veel andere jonge gezinnen met jonge kinderen. In de omgeving van de camping is alles wat jonge gezinnen zoeken in de vakantie en er is genoeg te doen.

Niet alleen de ingerichte tent heeft alle luxe voor een comfortabele kampeervakantie, de camping beschikt ook over de nodige faciliteiten. Er is een gedeeltelijk overdekt terras met uitzicht over de vallei, waar je lekker pizza's kunt eten, een plat du jou of table d'hôtes. Een, zwembad, een speeltuin, skelters, een trampoline en kleinschalige animatie maken het compleet. Dat boek dat al zo lang ligt te wachten kan je nu eindelijk in één adem uitlezen. Geen probleem, want kinderen vervelen zich hier geen moment. Dat is het voordeel van een ingerichte tent in Frankrijk op een kleine camping. Geniet dus maar, van de rust, de ruimte, het gemak en het comfort.

Zodra de auto is uitgepakt is de vakantie in volle gang, de kinderen hebben al vriendjes en vriendinnetjes gemaakt.

Wil je ontspannen van de reis? Op het terras serveren we lekkere koele drankjes, wijnen en verschillende soorten bier.Wil je meer weten over een ingerichte tent bij Vallée de Lignac?

Bungalowtent huren

Ingerichte tent in Frankrijk op kleine camping

bungalowtent vallee de Lignac