Kamperen op een kleine camping in Frankrijk

Geniet maar! Wij zorgen voor de rest!

Genieten op een kleine charme camping  

Genieten op een kleine charme camping  zonnebloempje

 • Vanaf het terras heb je een schitterend uitzicht op de vallei, waar de koeien grazen en je soms een ree of een vos voorbij ziet komen. Het is een heerlijke plek om gewapend met verrekijker te genieten van een lekker glas wijn, een cappuccino of een ijsje

 • Lange gedekte tafels en heerlijk eten onder de Franse zon. Tijdens de table d’hôtes geniet je van een 3 gangen menu. Voor de kinderen is er een kindermenu. Bon appetit

 • We proberen zoveel mogelijk de groente uit de eigen moestuin te gebruiken voor de gerechten en de salades. Het vlees komt natuurlijk uit de streek. Het is van een voortreffelijke kwaliteit, je proeft gewoon de natuur.

 • Uit de houtgestookte oven bakken we vers gemaakte pizza’s. Probeer gerust eens de pizza “Vallée de Lignac” , de Italia, of de “Chevre” met geitenkaas en honing. Lekker hoor, genieten van je vakantie op onze kleine camping is zo gemakkelijk!

Jonge kindercamping  

Jonge kindercamping  zonnebloempje

 • We organiseren iedere dag wel iets voor de kinderen, maar we hebben geen compleet animatieprogramma en animatieteam. Activiteiten die we bijv. organiseren zijn:

 • pannenkoeken eten

 • boogschieten

 • kinderdisco

 • wandelen met de hond in de vallei

 • sport en spel

 • een windlichtje knutselen

 • Het zwembad, de trampoline, de dieren, de ruimte om te spelen, de skelters, de speeltuin met klimtorens en glijbaan en niet te vergeten al die vriendjes en vriendinnetjes zorgen ervoor dat elk kind zich uitstekend vermaakt en dat maakt hun vakantie tot een feest. Vallée de Lignac is niet alleen een mooie natuurcamping maar ook een echte kindercamping.

Over pannenkoeken en andere dingen

Gewoon genieten op een kleine camping in Frankrijk!

Vlinder

Vlinder

Winkeltje

Winkeltje

Zwembad

Zwembad

Zwembad

Zwembad

Uitzicht van terras

Uitzicht van terras

Aanvang 18:30 uur

Aanvang 18:30 uur

Dieren

Dieren

Pannenkoeken

Pannenkoeken

kampeerplaats

kampeerplaats

Broodoven

Broodoven

Mannendisco?

Mannendisco?

plaatsje 9

plaatsje 9

Bon appetit

Bon appetit

Doorkijk

Doorkijk

in de buurt

in de buurt

Safaritent plek 22

Safaritent plek 22

Bij de Gite

Bij de Gite

Naar het veld

Naar het veld

Smikkelen

Smikkelen

IJsje

IJsje

Camping in een notendop

Kamperen rond een oude boerderij

Kamperen rond een oude boerderij
 • De kleine charme camping ligt rond een oude boerderij en de gebouwen doen nu bijvoorbeeld dienst als sanitair gebouw of vakantiehuis. Er zijn dieren om te aaien en te knuffelen en er is volop ruimte, waar kinderen ongestoord kunnen spelen.

Zwemmen en plonzen

Zwemmen en plonzen
 • Op de helling, met uitzicht op de vallei en grazende koeien, ligt het zwembad dat voor verkoeling zorgt op zomerse dagen. Het terrein is in principe autovrij, zodat iedereen kan genieten van de ruimte.

Handig om te weten

Is er ook wifi? Hoe laat mogen we in de tent?

 

ca. 22 km

Winkels

Op de camping hebben we een klein winkeltje met de hoogst noodzakelijke producten. Bedoeld voor als je iets vergeten bent. De grote supermarchées zijn op ca 25 minuten rijden en daar vindt je alles wat je maar wilt.
vanaf ca. € 4,00

Wifi

Op en rond het terras kunt u van wifi gebruik maken (niet gratis). Onder het genot van een cappuccino of een koel drankje kunt je indien nodig bijvoorbeeld emails beantwoorden of surfen op internet.
autovrij

Parkeren

Het terrein is in principe autovrij, zodat kinderen vrij kunnen spelen en je niet andermans auto als uitzicht hebt. Er zijn 2 parkings en het is de bedoeling dat de auto’s daar zoveel mogelijk geparkeerd worden.
€ 7,50

Barbecuen

Omdat het in de zomer behoorlijk droog kan zijn, is het ons door de gemeente niet toegestaan toestemming te verlenen voor open vuur en houtskoolbarbecues. Barbecues op gas is geen probleem. Voor een klein bedrag verhuren we gasbarbecues.
Merci

Chemisch Toilet

Er is een speciale vuilwaterafvaltank voor chemische toiletten. Het sanitair gebouw is aangesloten op een micro biologisch afvalwaterzuiveringssysteem. Dit vraagt van de gebruikers verantwoord “doorspoelgedrag”. Alleen wcpapier en echt niets anders.
€ 15,00

Lakens en dekbedden

Om ruimte in de auto te besparen kan je bij ons dekbedden, kussens en lakens huren. Zo blijft er meer ruimte over om andere dingen mee te nemen.
€ 10,50

Kinderbed en kinderstoel

Nog zo’n ruimtevreter in de auto, een kinderbed of kinderstoel. Ook die kan je voor een klein bedrag bij ons huren. Straks blijft er nog ruimte over in de auto!
jammer

Huisdieren

Hoewel we begrijpen dat de trouwe viervoeter of kat graag meegaat op vakantie, zijn huisdieren helaas niet toegestaan.
welkom

Bezoek

Vrienden op bezoek, of opa en oma? Dat kan natuurlijk. Wel even van te voren aangeven, we weten graag wie er op het terrein verblijft. Omdat bezoek ook van de faciliteiten gebruik maakt vinden wij een gepaste vergoeding op zijn plaats.
pas op

Trampoline

Op het terrein staat een grote trampoline waar jong en oud te vinden is. De trampoline is beveiligd met een uitvalnet. Officieel mag er maar één persoon tegelijk op de trampoline om ongelukken te voorkomen. Wij houden hier geen toezicht op.
welkom

Minder Validen

Het sanitair op onze camping is gedeeltelijk aangepast voor mindervaliden. Aangezien we een kleine camping hebben zijn deze sanitaire aanpassingen voor een ieder toegankelijk en voor algemeen gebruik.
0 t/m 13

Andere campinggasten

De camping wordt in mei en juni bezocht door vogelaars, natuurliefhebbers en gezinnen met peuters. In de maanden juli en augustus zijn 100% van de gasten gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
na 15:00 uur

Aankomst en vertrek

Voor de verhuuraccomodatie zijn de vaste aankomstdagen op zaterdag na 15.00 uur en vertrek op zaterdag voor 10.00 uur. Voor de kampeerplaatsen geldt aankomst en vertrek op willekeurige dagen. De kampeerplaats moet na vertrek om uiterlijk 12.00 uur leeg zijn.
€ 9,50

Warm ontvangst

Iedere zaterdag is er Plat du jour. Na een dag reizen schuif je aan voor een smakelijke betaalbare maaltijd op het terras. Hier kan je vooraf al voor reserveren.
tot gauw

Welkom

Wilt je zeker zijn van een huurtent of een kampeerplek dan adviseren wij te reserveren. Dit kan je heel eenvoudig doen door ons een email te sturen met daarin alle wensen.

Enthousiast geworden?Kom naar Lignac

Geopend

vanaf 2 juni tot
1 september