Reserveren voor 2023? Gewoon doen! Het zou toch jammer zijn als je te laat bent!
French language
English Language

Peuter en kleuter weken

geniet met het hele gezin van rust en ruimte

Alle ruimte voor de peuters

Natuurlijk genieten van rust en ruimte

Camping Vallée de Lignac is de ideale camping voor gezinnen met (kleine) kinderen. De kleine camping in Frankrijk, met Nederlandse eigenaren, wordt dan ook  vooral bezocht door deze doelgroep. In het voorseizoen is het een heerlijke plek om tot rust te komen en is de natuur eigenlijk op z’n mooist. Het terrein is overzichtelijk, geheel omheind en peuters en kleuters kunnen zonder gevaar spelen en ontdekken.

Rond een groot veld zijn de kampeerplaatsen en glamping tenten gesitueerd, zodat je eigenlijk altijd zicht hout op de spelende kinderen.

Maar natuurlijk denken we ook aan de ouders, voor hun moet het ook vakantie zijn. Natuurlijk is het zo, dat wanneer de kinderen zich vermaken, papa en mama ook al een heerlijk ontspannen tijd hebben, maar er is natuurlijk meer.

  • kinderen op kleine camping in Frankrijk

Genieten en ontspannen bij Vallée de Lignac

Het is fijn als je kind zich vermaakt en met andere kinderen kan spelen. Voor ons gezin een heerlijke plek om te ontspannen. Leuke andere gasten en lekker en gezellig gegeten. 

Wat maakt de peuterweken compleet op Vallée de Lignac

zwembad op de camping
ontspanning

zwembad

Samen lekker plonzen in het zwembad. Speciaal voor de peuters zijn er 2 ondiepe peuterbaden (2,5 x 5 m) Bij een van de baden is een kleine glijbaan. Natuurlijk wordt het water verwarmd.

fris sanitair
fris en iedere dag schoon

modern sanitair

Fris en schoon sanitair. In het voorjaar van 2020 is het sanitair uitgebreid. Er zijn ruim schoots voldoende toiletten, douches, urinoirs en washokjes, voor een aangenaam en comfortabel verblijf. Natuurlijk is er ook een familiedouche.

gezellig terras
Met uitzicht over de vallei

Gezellig terras

Genieten van een lekkere cappuccino met huisgemaakt gebak, of een lekker glas frisse witte wijn en een gezellig gesprek. Of schuif aan bij de table d’ hôtes, of geniet van onze heerlijke pizza’s.

rust en ruimte
Natuurlijke omgeving

Rust en ruimte

De camping ligt op het rustige Franse platteland. Geen geraas van verkeer, geen drukte, maar rust en ruimte.

wandelen door de vallei
Elke dag een aktiviteit

Kinderen

Kinderen vervelen zich hier geen moment, er is altijd wel iets te doen en anders zijn er altijd nog al die andere kinderen.

sfeervolle gebouwen
Gezellig en gemoedelijk

Sfeervol

De sfeervolle authentieke gebouwen vormen het decor van een gemoedelijke camping met een ontspannen sfeer.

Frequently Asked Questions

Barbecuen

Omdat het in de zomer behoorlijk droog kan zijn, is het ons door de gemeente niet toegestaan toestemming te verlenen voor open vuur en houtskoolbarbecues. Barbecues op gas is geen probleem. Voor een klein bedrag verhuren we gasbarbecues.

Aankomst en vertrek

Voor de verhuuraccomodatie zijn de vaste aankomstdagen op zaterdag na 15.00 uur en vertrek op zaterdag voor 10.00 uur. Voor de kampeerplaatsen geldt aankomst en vertrek op willekeurige dagen. De kampeerplaats moet na vertrek om uiterlijk 12.00 uur leeg zijn.

Trampoline

Op het terrein staat een grote trampoline waar jong en oud te vinden is. De trampoline is beveiligd met een uitvalnet. Officieel mag er maar één persoon tegelijk op de trampoline om ongelukken te voorkomen. Wij houden hier geen toezicht op.

Minder validen

Het sanitair op onze camping is gedeeltelijk aangepast voor mindervaliden. Aangezien we een kleine camping hebben zijn deze sanitaire aanpassingen voor een ieder toegankelijk en voor algemeen gebruik.

Wifi

Op en rond het terras kunt u van wifi gebruik maken (niet gratis). Onder het genot van een cappuccino of een koel drankje kunt je indien nodig bijvoorbeeld emails beantwoorden of surfen op internet.

Warm ontvangst

Iedere zaterdag is er Plat du jour. Na een dag reizen schuif je aan voor een smakelijke betaalbare maaltijd op het terras. Hier kan je vooraf al voor reserveren.

Lakens en dekbedden

Om ruimte in de auto te besparen kan je bij ons dekbedden, kussens en lakens huren. Zo blijft er meer ruimte over om andere dingen mee te nemen.

Chemisch toilet

Er is een speciale vuilwaterafvaltank voor chemische toiletten. Het sanitair gebouw is aangesloten op een micro biologisch afvalwaterzuiveringssysteem. Dit vraagt van de gebruikers verantwoord “doorspoelgedrag”. Alleen wcpapier en echt niets anders.

Huisdieren

Hoewel we begrijpen dat de trouwe viervoeter of kat graag meegaat op vakantie, zijn huisdieren helaas niet toegestaan.

contactformulier

Genieten van je vrije tijd? Dat gaat hier vanzelf!

© Copyright 2022 camping Vallée de Lignac