Reserveren voor 2023? Gewoon doen! Het zou toch jammer zijn als je te laat bent!
French language
English Language

Family times

Glamping met opa en oma

jong en oud comfortabel samen genieten 

Dat is nog eens een leuke aanbieding 2 = 1

Laten we dit samen gaan doen!

In week 25 en 26 van 2022 (zaterdag 18 juni tot zaterdag 2 juli ) staat onze camping in het teken van de peuters/kleuters en opa en oma.

We hebben dan een unieke actie:

Boek je een safaritent Cabin of een safariten Cabin XL, dan krijg je er gratis een kampeerplaats bij cadeau. Handig als opa en oma met de caravan een weekje met de kleinkinderen willen doorbrengen. Er is toch geen betere oppasservice?!

Hebben opa en oma geen caravan, maar willen jullie wel graag samen een weekje op Vallee de Lignac  doorbrengen, dan kunnen opa en oma in een ingerichte safaritent Cotton of een Safaritent Cosy verblijven. Dus samen op vakantie maar toch prive!

Hiervoor geldt dan het scherpe voorseizoen tarief min € 175,- per week ( het bedrag dat een kampeerplaats in het voorseizoen per week kost). In dat geval kosten 2 safaritenten samen slechts € 725,- voor 1 week.

Gedurende deze weken eet iedereen 3 x per week mee (1x table d’hotes, 1 x pizza, 1 plat du jour). De kosten per volwassene zijn € 65,- (excl. drankjes).

De actie is alleen geldig in combinatie met deelname aan de table d’hotes-, pizza- en plat du jouravonden en bij boekingen van een volledige week en aankomst op zaterdag 18, of 25 juni.

Liever samen op vakantie met een ander gezin? Vriendin, broer of zus? Dat kan natuurlijk ook! Hiervoor geldt hetzelfde aanbod!

Een mooie kans om de kinderen al jong aan het ontspannen camping leven te laten wennen en samen te genieten van Glamping!

Ruimte voor peuters

Camping fun

De tenten zijn ruim en er is plek genoeg voor meerdere peuterbedjes. Bestek en servies voor je peuter is aanwezig en dat geldt ook voor kinderstoelen en kinderbedjes.

Als opa en oma een keer oppassen, kunnen we ook eens iets met z’n tweeën doen! Wat een goed idee!

Kan het nog mooier?

Om het allemaal nog aantrekkelijker te maken, zijn het zwembad en de peuterbadjes verwarmd en hebben een bijzonder aangename temperatuur. In de safaritent vinden jullie, indien gewenst, een kinderstoel en een kinderbed (zolang de voorraad strekt), dekbedden en beddengoed en voor het geval de nachten nog wat fris zijn, een kachel om het nog aangenamer te maken.

Natuurlijk hebben we ’s ochtends vers brood van de bakker, zijn het restaurant en het terras geopend en staan we klaar om van jullie vakantie een heerlijke tijd te maken.

Ook deze weken bereiden we heerlijke pizza’s, table d’hôtes en een meer dan smakelijke plat du jour voor jullie allemaal. De kinderen (tot 4 jaar) eten gratis mee en we beginnen iets eerder in verband met de bedtijd van het kroost.

peuterweken

Helemaal het middelpunt

Opzij! Alle ruimte voor de peuters
peuters

Peuters love glamping

waterpret
peuters love glamping

Papa en mama aan de cappuccino

Peuters maken lol

Tarieven peuterweken

van 18 juni tot 2 juli

Safaritent Cabin + kampeerplaats € 500,- per week
Safaritent Cabin + Safaritent Cosy      € 775,- per week
Safaritent Cabin + Safaritent Cotton  € 725,- per week

Safaritent CabinXL + kampeerplaats € 600,- per week
Safaritent CabinXL + Safaritent Cosy      € 875,- per week
Safaritent CabinXL + Safaritent Cotton  € 825,- per week


Reserveringsformulier voor de peuterweken actie!

Het reserveringsformulier is tijdelijk buiten werking! Wil je reserveren? Stuur dan een email naar info@domainevalleedelignac.com

Geef de gewenste periode dat je wilt reserveren, met hoeveel personen je wilt komen en of het om een kampeerplaats, safaritent, vlondertent of de gite gaat.

Je ontvangt dan binnen enkele uren een reactie van ons.

Genieten van je vrije tijd? Dat gaat hier vanzelf!

© Copyright 2022 camping Vallée de Lignac