Campinggevoel in een vakantiehuis

Gîte op kleine camping in Frankrijk

Een gîte huren bij camping Vallée de Lignac

Niet iedereen vindt kamperen geweldig! Maar de gezelligheid van een camping, het buitenleven en het snelle contact met andere vakantiegangers missen veel mensen wel als ze ergens een vakantiehuis boeken. Wil je het gemak en comfort van een huis niet missen, maar wel de sfeer van de camping ervaren? Huur dan de gîte bij camping Vallée de Lignac! Een comfortabel en sfeervol vakantiehuis staat voor jullie klaar. De gîte op onze camping is geschikt voor maximaal 5 personen en ligt centraal, maar met volop privacy op de camping. Een deel van één van de oude stallen hebben we verbouwd tot vakantiehuis, waardoor het een sfeervol en authentiek karakter heeft. Op de begane grond is er de entree met de badkamer en het toilet, een woonkamer en een ruime keuken met toegang tot het eigen privé terras, met uitzicht op de vallei. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers, één ouderslaapkamer en een slaapkamer met een stapelbed en een éénpersoonsbed. Bovenaan de trap is een traphekje voor de veiligheid van de kinderen.

Vanaf je eigen terras heb je uitzicht over de vallei, waar Limousin koeien grazen. Koeien als buren? Wie wil dat niet?

Natuurlijk kan je gebruik maken van de facilieteiten van de camping en meedoen met de Table d'hôtes, of de kleinschalige activiteiten die georganiseerd worden. Zoek je wat meer de rust, dan kan dat ook. Ideaal zo'n Gite op een kleine camping.

Onze charme camping ligt zeer sfeervol en landelijk op een mooie locatie in midden-Frankrijk. De camping is kleinschalig, daardoor overzichtelijk voor jonge gezinnen, er is een zwembad, speelvoorzieningen, ruimte en vooral heel veel andere jonge gezinnen met jonge kinderen. In de omgeving van de camping is alles wat jonge gezinnen zoeken in de vakantie en er is genoeg te doen.

Niet alleen de gîte heeft alle luxe voor een aangename vakantie, de camping beschikt ook over de nodige faciliteiten. Er is er heerlijk terras met uitzicht over de vallei, hier kan je lekker pizza's eten, een plat du jou of table d'hôtes. Een, zwembad, een speeltuin, skelters, een trampoline en kleinschalige animatie maken het compleet. Je heb nu eindelijk de kans om dat boek eens te lezen, dat al zo lang wacht. Dat kan. want kinderen vervelen zich hier geen moment. Dat is een gîte op een kleine camping Frankrijk. Genieten, van de rust, de ruimte, het gemak en het comfort.

Direct na aankomst is de vakantie in volle gang, de kinderen hebben al vriendjes en vriendinnetjes gemaakt.

Wil je ontspannen van de reis? Op het terras serveren we lekkere koele drankjes, wijnen en verschillende soorten bier.Wil je meer weten over de gîte van Vallée de Lignac?

Gites op camping Frankrijk

Gîte in Frankrijk

gite op kleine camping