Je Glamping vakantie begint direct bij aankomst bij de charme camping in Frankrijk

Glamping bij een charme camping in Frankrijk

Een safaritent huren bij een charme camping in Frankrijk doe je bij Vallée de Lignac

Tijdens je vakantie wil je graag een beetje extra luxe. Wil je graag kamperen, het buitenleven en het camping gevoel ervaren en ook een beetje luxe? Huur dan een ingerichte safaritent bij camping Vallée de Lignac! Een comfortabele safaritent staat voor jullie klaar. Helemaal compleet, tot aan een keuken die je gemakkelijk naar buiten kunt rijden, zodat je tijdens het kokkerellen ook nog de kinderen een beetje in het oog kunt houden. Dat is glamorous kamperen. Onze charme camping ligt zeer sfeervol en landelijk op een mooie locatie in midden-Frankrijk. De camping is kleinschalig, daardoor overzichtelijk voor jonge gezinnen, er is een zwembad, speelvoorzieningen, ruimte en vooral heel veel andere jonge gezinnen met jonge kinderen. In de omgeving van de camping is alles wat jonge gezinnen zoeken in de vakantie en er is genoeg te doen.

Een kindercamping in Frankrijk

Niet alleen de safaritent heeft alle luxe voor een comfortabele kampeervakantie, de camping beschikt ook over de nodige faciliteiten. Er is er heerlijk terras met uitzicht over de vallei, hier kan je lekker pizza's eten, een plat du jou of table d'hôtes. Een, zwembad, een speeltuin, skelters, een trampoline en kleinschalige animatie maken het compleet. Je heb eindelijk de kans om dat boek eens te lezen, dat je voor je verjaardag heb gekregen. Dat kan. want kinderen vervelen zich op deze kindercamping geen moment. Dat is Glamping Frankrijk. Genieten, van de rust, de ruimte, het gemak en het comfort.

Zodra de auto is uitgepakt is de vakantie in volle gang, de kinderen hebben al vriendjes en vriendinnetjes gemaakt.

Wil je ontspannen van de reis? Op het terras serveren we lekkere koele drankjes, wijnen en verschillende soorten bier.Wil je meer weten over deze charme camping en kindercamping in Frankrijk?

De safaritent

Waar ga ik straks koken? Waar staat mijn bed?

 • Charmetent

  “Kamperen” in een safaritent op een kleine charme camping in Frankrijk, dat is pas Glamping.
 • Buiten kokkerellen

  De verrijdbare keuken, maakt koken op vakantie leuk.
 • Riant kamperen

  Een luxe kampeervakantie bij een ingerichte kampeertent.
 • Glamping Frankrijk

  Op dichte houten vlonder staat de safaritent voor jullie klaar.
 • Lekker slapen

  Bij de nachtelijke geluiden van natuurpark de Brenne in slaap vallen. Wie wil dat nu niet?
 • Vlondertent

  Vakantie in een vlondertent. Een ruime ingerichte bungalowtent op een vlonder en van alle gemakken voorzien, wat wil een mens nog meer?

Glamping Frankrijk

Begint bij camping Vallée de Lignac

Een mooie charme camping en kindercamping in Frankrijk

Wil je graag komen genieten op Vallée de Lignac?