kamperen in het voorseizoen

 

Op camping Vallée de Lignac zijn jullie ook welkom in het voorseizoen. De ingerichte safaritenten en vlondertenten staan op grote plekken en er is alle ruimte voor de kleinsten om te spelen. Het weer is in juni zeer aangenaam en natuurpark de Brenne is dan misschien wel het mooist. De camping is in ieder geval open, dus als je op zoek bent naar rust en ruimte en lekker genieten, wij verwelkomen jullie graag.

 

 

kamperen in het voorseizoen in een safaritent

Midden in de natuur gelegen, met op de achtergrond het geluid van kikkers en uilen komen velen hier tot rust. Vallée de Lignac is een ideale kleine camping voor gezinnen met kinderen, maar in mei en juni is het ook een ideale stek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Onze safaritenten en vlondertenten staan ook in het voorseizoen voor jullie gereed. De sfeer op de camping is ontspannen en relaxed en omdat er veel gezinnen met jonge kinderen komen vinden velen hier gelijkgestemden. Een leuk gesprek tijdens de table d' hôtes met de andere gasten zorgen voor een leuke en gezellige sfeer. Huur daarom gerust een safaritent of vlondertent in het voorseizoen op camping Vallée de Lignac en je hebt een heerlijke vakantie!

bekijk onze voorseizoen tarieven

Rust, ruimte en mooi weer

safaritent in het voorseizoen

safaritent in het voorseizoen

Huur een safaritent in het voorseizoen op camping Vallée de Lignac en je kunt genieten van rust, ruimte en heerlijk zomerweer. De natuur is dan eigenlijk op haar mooist, want er bloeit dan nog van alles. Uiteraard is het zwembad open en er worden al volop pizza's gebakken. Hoewel het nog voorseizoen is, kan je van alle faciliteiten van de camping gebruik maken. De camping is tenslotte open. Het gras is nog lekker groen en het is een genot om er op je blote voeten overheen te lopen. Ga je liever op vakantie als het wat minder druk is, ga dan in juni naar Vallée de Lignac, het zal je zeker bevallen!

ontdek meer

vlondertent in het voorseizoen

vlondertent in het voorseizoen

Kamperen in juni op camping Vallée de Lignac? Neem een vlondertent. Een ruime tent op een houten vlonder is een uitstekende keus om lekker te genieten en je één te voelen met de natuur. Lekker weer en een tapijt van echt gras, wie wil dat nu niet. Uiteraard kan je ook in het voorseizoen terecht op het terras voor een heerlijke cocktail, een zelfgebakken pizza, of de gezellige table d' hôtes. Een gezamenlijke wandeling met de hond door de natuur en daarna lekker afkoelen in het zwembad. Het kan allemaal in het voorseizoen in juni op camping Vallée de Lignac. En het leuke is, je bespaart nog geld ook!

ontdek meer

de natuur in het voorseizoen

de natuur in het voorseizoen

De Brenne en dus ook de camping ziet er ook schitterend uit in juni. De bermen staan in bloei, de bladeren van de bomen en struiken zien er nog fris groen uit. Het gras is lekker zacht en groen. Het weer is zeer aangenaam, de zomer is al echt begonnen. Vlinders, bijzondere vogels, je ziet ze allemaal en het is een heerlijke tijd om te genieten van de rust van het franse platteland. Een koel glaasje wijn of een vers getapt biertje op het terras maakt je vakantie helemaal compleet. Ontspan nu maar, want ook de kinderen vermaken zich hier in het voorseizoen uitstekend.

ontdek meer

de camping in het voorseizoen

de camping in het voorseizoen

De camping is open en in het voorseizoen kun je van dezelfde faciliteiten gebruik maken als in het hoogseizoen. Natuurlijk zorgen we voor gezellige table d' hôtes avonden, bakken we pizza's, gaan we gezamenlijk wandelen in de natuur, is het zwembad geopend, en organiseren we leuke dingen voor jong en oud. Natuurlijk bakken we voor alle kinderen wekelijks een grote stapel pannenkoeken en bedenken we andere leuke activiteiten. Met andere woorden ook in het voorseizoen verwelkomen we onze gasten met plezier en zorgen we ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft.

ontdek meer