Reserveren voor 2023? Gewoon doen! Het zou toch jammer zijn als je te laat bent!
French language
English Language

Welkom

kleine camping in Frankrijk

geniet met het hele gezin van rust en ruimte

Welkom op onze kleine camping in frankrijk

Kids – en ouderproof en maar op 1 dag rijden!

Camping Vallée de Lignac is niet alleen een kleine camping in Frankrijk, maar in het hoogseizoen ook een echte kindercamping. Onze charme camping, die we hebben aangelegd rond een oude Franse boerderij, wordt graag bezocht door gezinnen met kinderen (tot 12 jaar). In het voorseizoen is het een heerlijke plek om tot rust te komen. Het totale terrein, met onze vallei erbij, is 7 hectare. De camping ligt heerlijk rustig op het Franse platteland en ’s nachts kan je een speld horen vallen! Voor de veeleisende “kampeerder” hebben we verschillende mooie safaritenten klaar staan.

Op de camping zijn 25 kampeerplaatsen aangelegd, alle voorzien van elektra. Afgebakend door struiken en jonge bomen. Over het terrein verspreid vind je op deze kampeerplaatsen, safaritenten, vlondertenten en plaatsen voor de kampeerder die zelf zijn tent, vouwwagen of caravan meeneemt. Wij verhuren 13 safaritenten en 3 vlondertenten op onze ” kleine camping in Frankrijk”.

Vallée de Lignac is een kleinschalige camping  op 2 hectare, is overzichtelijk en gesitueerd rond een oude boerderij met veel bijgebouwen. Het is bijna een dorpje op zich en de oude natuurstenen gebouwen vormen een charmant decor. Het terrein is autovrij, zodat er voldoende ruimte is voor de kinderen en zij niet gehinderd worden door rondrijdende, of geparkeerde auto’s. Uiteraard kan je voor het in- en uitladen van je spullen met de auto bij de tent komen. 

  • speeltuin op kleine camping
  • lounchehoek in Frankrijk
  • kinderen op kleine camping in Frankrijk

Wij, Daphne en Marcel heten jullie hartelijk welkom bij Vallée de Lignac

Een fijne vakantie in een safaritent met heel veel kinderen die samenspelen. Voor ons gezin een plek om te ontspannen. Leuke andere gasten en lekker en gezellig gegeten. De kans is groot dat we nog een keer terugkomen. 

Wat kun je zoal verwachten op Vallée de Lignac

zwembad op de camping
ontspanning

zwembad

Om af te koelen, of om gewoon lekker te plonzen is er natuurlijk ook een verwarmd zwembad met peuterbaden. 

fris sanitair
fris en iedere dag schoon

modern sanitair

Fris en schoon sanitair. In het voorjaar van 2020 is het sanitair uitgebreid.

 

gezellig terras
Met uitzicht over de vallei

Gezellig terras

Genieten van cappuccino met huisgemaakt gebak, of een lekker glas frisse witte wijn en een gezellig gesprek en de gratis WIFI.

rust en ruimte
Natuurlijke omgeving

Rust en ruimte

De camping ligt op het rustige Franse platteland. Geen geraas van verkeer, geen drukte, maar rust en ruimte.

wandelen door de vallei
Elke dag een aktiviteit

Kinderen

Kinderen vervelen zich hier geen moment, er is altijd wel iets te doen en anders zijn er altijd nog al die andere kinderen.

sfeervolle gebouwen
Gezellig en gemoedelijk

Sfeervol

De sfeervolle authentieke gebouwen vormen het decor van een gemoedelijke camping met een ontspannen sfeer.

veelgestelde vragen

Barbecuen

Omdat het in de zomer behoorlijk droog kan zijn, is het ons door de gemeente niet toegestaan toestemming te verlenen voor open vuur en houtskoolbarbecues. Barbecues op gas is geen probleem. Voor een klein bedrag verhuren we gasbarbecues.

Aankomst en vertrek

Voor de verhuuraccomodatie zijn de vaste aankomstdagen op zaterdag na 15.00 uur en vertrek op zaterdag voor 10.00 uur. Voor de kampeerplaatsen geldt aankomst en vertrek op willekeurige dagen. De kampeerplaats moet na vertrek om uiterlijk 12.00 uur leeg zijn.

Trampoline

Op het terrein staat een grote trampoline waar jong en oud te vinden is. De trampoline is beveiligd met een uitvalnet. Officieel mag er maar één persoon tegelijk op de trampoline om ongelukken te voorkomen. Wij houden hier geen toezicht op.

Minder validen

Het sanitair op onze camping is gedeeltelijk aangepast voor mindervaliden. Aangezien we een kleine camping hebben zijn deze sanitaire aanpassingen voor een ieder toegankelijk en voor algemeen gebruik.

Wifi

Op en rond het terras kunt u van gratis wifi gebruik maken. Onder het genot van een cappuccino of een koel drankje kun je indien nodig bijvoorbeeld emails beantwoorden of surfen op internet.

Warm ontvangst

Iedere zaterdag is er Plat du jour. Na een dag reizen schuif je aan voor een smakelijke betaalbare maaltijd op het terras. Hier kan je vooraf al voor reserveren.

Lakens en dekbedden

Om ruimte in de auto te besparen kan je bij ons dekbedden, kussens en lakens huren. Zo blijft er meer ruimte over om andere dingen mee te nemen.Handoekpaketten zijn ook mogelijk.

Chemisch toilet

Er is een speciale vuilwaterafvaltank voor chemische toiletten. Het sanitair gebouw is aangesloten op een micro biologisch afvalwaterzuiveringssysteem. Dit vraagt van de gebruikers verantwoord “doorspoelgedrag”. Alleen wcpapier en echt niets anders.

Huisdieren

Hoewel we begrijpen dat de trouwe viervoeter of kat graag meegaat op vakantie, zijn huisdieren helaas niet toegestaan.

Bezoek

Tijdens je vakantie bezoek ontvangen? Dat kan een keer voorkomen. Bezoek kan niet blijven slapen en niet meer dan zoveel bezoek, als er in één auto past. De parkeerruimte is beperkt. Wij rekenen voor bezoek, € 5, per persoon per dag! Bezoek moet zich melden bij de bar/receptie!

Sanitair

Het sanitair wordt 2 keer per dag schoon gemaakt. I.v.m. hygiene en het schoonhouden van het gebouw is het alleen toegestaan het sanitair te betreden met slippers, dus niet op blote voeten. 

contactformulier

Genieten van je vrije tijd? Dat gaat hier vanzelf!

© Copyright 2022 camping Vallée de Lignac