Glamping? Huur een luxe safaritent!

Safaritent huren in frankrijk

Glamping Frankrijk? Gewoon luxe kamperen op een charmecamping

Op Camping Vallée de Lignac in Frankrijk, kun je safaritenten huren. Dit jaar vervangen we een aantal tenten voor nieuwe tenten. Ze worden nog mooier en luxer. De safaritenten zijn heerlijk ruim en comfortabel ingericht, ze staan op een ruime plek en op een houten vloer. We hebben 3 safaritenten die op het veld staan bij het zwembad. Een licht glooiend terrein, dat uitzicht biedt op de vallei en de grazende koeien. Een unieke plek voor Glamping Frankrijk. We hebben 5 safaritenten op het grote veld staan. Hier staan ook de vlondertenten en zijn de vrije kampeerplaatsen. In de safaritent is een verrijdbare keuken, die je gemakkelijk de veranda oprijdt, zodat je lekker buiten kunt kokkerellen en zicht hebt op de kinderen. De tenten zijn o.a. voorzien van een tweepersoonsbed en een stapelbed voor de kinderen. Er is geen stromend water in de tent en ook geen sanitair.

 

Nieuwe safaritenten in 2019

Safaritent
Nieuw in 2019

Safaritent

Huur een safaritent op een kleine charme camping in Frankrijk

Voor het komend seizoen vervangen we een aantal van onze safaritenten voor een nieuw type safaritent. Het complete frame bestaat uit houten palen, waardoor de safaritenten er nog stoerder uit zien. Ook komen er 2 safaritenten bij waar een gezin met 5 of 6 personen comfortabel in kan verblijven. De standaard safaritenten zijn geschikt voor 4 a 5 personen. De binnenwanden zijn van hout, waardoor je haast het idee zou krijgen in een huisje je vakantie te vieren. Maar niets is minder waar, het blijft ”op safari in Frankrijk”

reserveer nu


Stoere tenten
Nieuw in 2019

Stoere tenten

op een houten vlonder en met een frame van stevige stoere houten palen

De stoere safaritent is er in 2 uitvoeringen: voor een gezin met 4 a 5 personen of een grotere versie voor 6 personen. Compleet ingericht voor een ontspannen en fijne kampeervakantie.

reserveer nu

Glamping op een kleinschalige glamping camping

Relaxen

Relaxen

Rustiek

Midden in de natuur gelegen, met op de achtergrond het geluid van kikkers en uilen komen velen hier tot rust. Vallée de Lignac is een ideale kleine camping voor gezinnen met kinderen, maar in mei en juni is het ook een ideale stek voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

Buitenleven

Buitenleven

Relaxed

Of je wilt of niet, je ontspant hier vanzelf. Hier heb je niet het gevoel dat je “iets” moet. Heerlijk toch?

Wonen

Wonen

Smakelijk

Lekkere wijnen, koele drankjes, schuimige cappuccino, pizza’s of taarten, een plat du jour, maar ook een kidsproof table d’hôtes.

Koken

Koken

Rust

Een kleine charme camping voor gezinnen met jonge kinderen. Lekker overzichtelijk, zodat je ze met een gerust hart kan laten spelen en ontdekken. Volop vriendjes en vriendinnetjes, ze vervelen zich hier geen moment. Toch maar dat boek meenemen, dat al zo lang wacht?

Safaritent huren Frankrijk

Een safaritent op een leuke plek

De safaritenten staan op ruime plekken. Er zijn 3 safaritenten die staan op een eigen veld, dichtbij het zwembad en met uitzicht over de landerijen. De andere safaritenten staan op het grote veld, bij de kampeerplaatsen en de bungalowtenten, ze staan verspreid door elkaar.

 

Safaritenten op kleine kindvriendelijke charme camping

Enthousiast geworden?Kom naar Lignac

Geopend

vanaf 2 juni tot
1 september