Een vakantiehuis op een camping 

Campinglife in een vakantiehuis

 

De gîte is landelijk ingericht. Er zijn boven 2 slaapkamers. Voor de veiligheid is er boven aan de trap een traphekje.De compacte badkamer en het toilet zijn beneden. Vanuit de woonkamer kom je in de keuken die toegang geeft tot het privé terras met uitzicht op de vallei en de grazende koeien.Het is een plek waar je heerlijk kunt ontspannen. Wil je meedoen met de activiteiten op de camping, dan kan dat natuurlijk. Het is niet moeilijk om het campinglife gevoel te krijgen. Dus wie wel de sfeer van een camping wil ervaren, maar niet wil kamperen, is dit een ideale plek. We hebben maar één zo'n mooie gîte, reserveer dus snel!

 

Vakantie in een vakantiehuis op een camping

Gîte

Gîte

Authentiek

De gite is gemaakt in één van de oude karakteristieke stenen gebouwen en ligt lekker centraal op de camping. Oude elementen, zoals de oude balken en de pierre apparante muren, hebben we in het zicht gelaten.

Koken

Koken

Lekker

De keuken in het vakantiehuis is lekker ruim en licht en voorzien van o.a. magnetron en oven. Kokkerellen maar!

Wonen

Wonen

Relaxed

Genieten is hier geen kunst, het gaat helemaal vanzelf.

Privé terras

Privé terras

Met Uitzicht

Het privé terras heeft uitzicht over de vallei. Koeien als buren en 's nachts bezoek van egeltjes. Het is een mooie ervaring!

vakantiehuis huren op de camping

Een vakantiehuis met een fantastisch uitzicht

Ontbijten met een mooi uitzicht, lunchen met een mooi uitzicht, luieren met een mooi uitzicht, wijntje drinken met een mooi uitzicht, kijken hoe de kinderen aan het spelen zijn met op de achtergrond een mooi uitzicht. Kortom de gîte heeft een fantastisch mooi uitzicht. Kom het ervaren en reserveer snel.

 

vakantiehuis huren

Enthousiast geworden?Kom naar Lignac

Geopend

vanaf 2 juni tot
1 september