Huur een ruime bungalowtent voor een luxe kampeervakantie

Een ruime huurtent op een vlonder

Een vlondertent dus

De comfortabele huurtent is ruim genoeg voor een compleet gezin en ingericht met tweepersoons-bedden, koelkast, gasfornuis, de noodzakelijke keukenspulletjes, een tafel en genoeg stoelen om lekker te zitten. Buiten staan ligbedden om lekker te relaxen. Het enige dat je zelf moet verzorgen is het beddengoed, handdoeken en theedoeken en dergelijke. Een houten vloer en een lekkere ruime plaats maakt het allemaal compleet. Een kinderstoel of kinderbed huren voor de kinderen? Zeg het maar, het kan allemaal.

 

een huurtent is lekker gemakkelijk

Laten we eerlijk zijn, op vakantie gaan met kinderen is al een hele onderneming. De auto zit al snel vol met al het speelgoed dat ook mee moet. Daar komen alle kleren nog eens bij en die dikke trui voor het geval het misschien een keertje wat frisser is, wil je ook graag meenemen. Dan zit je niet te wachten op een auto vol kampeerspullen en een zware tent. Dan is een kant en klare huurtent gewoon ontzettend lekker lux en vooral gemakkelijk.

Luxe kamperen in een vlondertent op een kleine camping, dat is vakantie!

Ingerichte tent

Ingerichte tent

Comfort

Lekker buiten zijn en de natuur ontdekken. Luieren op een ligbed en luisteren naar het geluid van de vogeltjes. Hoor ik daar de Koekkoek? Dat is vakantie, niks aan je hoofd en lekker relaxen.

Vlondertent

Vlondertent

Ruime tent

Kamperen in een ingerichte vlondertent, dat is net even iets luxer. Ruimte en luxe dus. Heerlijk toch?

Kant en Klaar

Kant en Klaar

Luxe tent

Niet haring aan haring, maar lekker de ruimte om je tent. Een partytent op je plek, ligbedden en relaxstoelen erbij, dat wordt genieten.

Gemak

Gemak

Luxe vakantie

Een koelkast voor de koele drankjes, een gasfornuis om lekker te kokkerellen, alles is er! Heb je geen zin om te koken, geen punt, wij doen dat graag en voor een redelijk bedrag schuiven jullie aan voor een plat du jour. Vakantie moet ook wel vakantie zijn, toch?

Vlondertenten

Ruime bungalowtenten

Vlondertenten noemen wij de bungalowtenten. Ze staan namelijk allemaal op een houten vlonder. Dat biedt wat meer comfort. Onze ingerichte tenten zijn lekker ruim. Er zijn twee afsluitbare slaapcabines. In de ene staat een tweepersoonsbed en in de andere staat ook een tweepersoonsbed, maar daar is nog ruimte om bijvoorbeeld een kinderbedje te plaatsen. De tenten zijn compleet ingericht en het zal je aan niets ontbreken. Het enige dat jullie zelf mee moeten nemen zijn beddengoed en handdoeken. Dekbedpakketen zijn eventueel ook bij ons te huur, dat scheelt weer ruimte in de auto.

 

bungalowtent vallee de Lignac

Enthousiast geworden?Kom naar Lignac

Geopend

vanaf 2 juni tot
1 september