Reserveren voor de peuterweken? Er zijn nog mogelijkheden! Maar vol is vol!
francais
english

Algemene voorwaarden camping Vallée de Lignac


Algemene voorwaarden
         Bij boeking van een van de accommodaties of kampeerplaatsen gaan wij ervan uit dat u kennis heeft genomen van onze algemene voorwaarden.

 1. Reservering
  De schriftelijk bevestiging (tevens factuur) van uw reservering zullen we u binnen 3 werkdagen toezenden.
  Voorkeuren voor een bepaald nummer/ tent blijven ten aller tijden een voorkeur, nooit een garantie. Camping Vallée de Lignac heeft altijd het recht om een nummer te wijzigen.
 2. Betalingen
  Na reservering dient 30% van de huursom binnen 10 dagen betaald te worden. Het restant bedrag van de huursom dient uiterlijk 6 weken voor de eerste huurdag voldaan te zijn. Wanneer dit niet het geval is, behouden wij ons het recht voor het door u gereserveerde aan derden te verhuren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd. Bij boekingen minder dan € 200 vragen wij het totaal bedrag binnen 2 weken te voldoen.
 3. Betaalmiddelen
  Betalingen van de huursom kunnen per bankoverschrijving worden voldaan. Consumpties ter plaatse dienen voor vertrek contant te worden voldaan.
 4. Annuleren
  Bij annulering tot de 42ste dag voor de aankomstdag is de aanbetaling verschuldigd. Bij annulering vanaf de 42e dag tot de 28e voor aankomst is 60% van de reissom verschuldigd. Bij annulering vanaf de 28e dag tot de aankomstdag is 90% van de reissom verschuldigd, bij annulering op de aankomstdag of later de volledige reissom. Ons advies is om een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voortijdig vertrek of annulering ter plaatse, vervalt de reservering en heeft Camping Vallée de Lignac het recht om de accommodatie of kampeerplaats opnieuw te verhuren.
 5. Aankomst en vertrek
  Alle accommodaties en campingplaatsen dienen om 10.00 uur verlaten te zijn. Alle accommodaties zijn vanaf 16.00 uur beschikbaar. De campingplaatsen zijn vanaf 12.00 uur beschikbaar.
 6.  Schoonmaak
   Voor onze gîte zijn de schoonmaakkosten inclusief. Bij vertrek dient het vuilnis te zijn verwijderd en de     vaat te zijn afgewassen. De safaritenten en de vlondertenten dienen schoon en opgeruimd te worden   opgeleverd bij vertrek (gehuurd beddengoed afhalen, koelkast, koffiezetapparaat en gasfornuis schoon gemaakt, vaat gedaan en opgeruimd, vuilnis verwijderd, vloer geveegd). Wanneer dit niet het geval is, zijn wij helaas genoodzaakt € 50,- schoonmaakkosten van de borg in te houden.
 7. Honden
  Honden zijn in juli en augustus niet toegestaan op onze camping. Juni en september in overleg! Een vlooienband of ander middel tegen vlooien en een bewijs van inenting tegen rabiës zijn verplicht (van overheidswege). Honden moeten in de vallei of op het bospad worden uitgelaten en niet op het kampeer- of recreatieterrein. Honden zijn niet toegestaan in de gites, safaritenten en vlondertenten.
 8. Overlast
  Geluidsapparatuur mag geen overlast veroorzaken. Na 22.00 uur moet het stil zijn op het terrein.

 9. Aansprakelijkheid
  De eigenaar van Camping Vallée de Lignac is niet aansprakelijk voor:

  – Verlies, diefstal, schade of letsel aan u berokkend, door welke oorzaak dan ook.

  – Het uitvallen, sluiten of buiten werking stellen van technische apparatuur en voorzieningen op het terrein.

  – Ongemak en overlast veroorzaakt door derden buiten onze verantwoordelijkheid.

  – Gevolgen van deelname aan activiteiten.

  – Gevolgen van extreme weersinvloeden of andere vormen van overmacht.
logo

Contact

les Ages 14
36370 Lignac, Frankrijk
+33 7 4452 2982

wacht niet te lang!

Social Media

© Copyright camping Vallée de Lignac