Reserveren voor 2024? Het kan alweer!

Safaritent boeken? een kampeerplaats of de Gîte?

reserveren

Tarieven 2024

laagseizoenmiddenseizoenhoogseizoen
18 mei tot 6 juli6 juli tot 13 juli
24 aug tot 31 aug
13 juli tot 24 aug
Country€ 450,-€ 625,-€ 775,-
Cosy€ 500,-€ 725,-€ 895,-
Cabin€ 525,-€ 775,-€ 945,-
Cabin XL€ 600,-€ 850,-€ 1035,-
Gîte€ 775,-€ 1150,-€ 1325,-
Kampeerplaats€ 25,- per nacht€ 50,- per nacht€ 65,-

Wil je graag bij ons reserveren?

Vul het reserveringsformulier en je krijgt snel antwoord van Daphne. Heb je vragen, stuur ons even een email. 

Reserveringsaanvraag


Prijzen en borg

Prijzen zijn op basis van 4 personen (max. 2 volwassenen per tent/kampeerplaats), voor een vijfde of zesde  persoon € 35,- per week

Voor alle tenten vragen wij een borg van € 100,- en rekenen wij € 45 ,- voor reserverings en gereedmaakkosten.

Voor de gite geldt een borg van € 200,– , rekenen wij € 25,- reserveringskosten en de  schoonmaakkosten bedragen € 75,-

Prijzen zijn excl. toeristenbelasting en milieubelasting.

Aankomst en vertrek

Voor alle accommodaties hebben we een vaste aankomst dag, de zaterdag.

De accommodatie is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 15:00 uur en op de dag van vertrek moeten alle tenten weer voor 10:00 uur schoon worden opgeleverd.

Alle accommodaties zijn rookvrij en dat geldt ook voor het terras en het zwembad.

Huisdieren zijn bij ons niet toegestaan.

Voorkeuren voor een bepaald nummer/ tent blijven ten alle tijden een voorkeur, nooit een garantie. Camping Vallée de Lignac heeft altijd het recht om een nummer/plaats te wijzigen.


Ruimte besparen in de auto?

Wij verhuren de volgende items: (beperkte beschikbaarheid)

Kinderstoel, Kinderbedje (houten ledikantje), Campingbedje (opvouwbaar), Dekbedpakket (dekbed + kussen + lakenpakket), Handdoekpakket (1 grote en 1 kleine handdoek), Keukenpakket (1 keukenhanddoek, 2 theedoeken en een vaatdoekje.

Het dekbedpakket, handdoekpakket, keukenpakket, wordt eenmalig schoon verstrekt. Blijf je langer dan een week, dan kan je dit tussentijds eventueel zelf wassen.

meer weten over reserveren

Moet ik reserveren
Voor alle accommodatie die we verhuren is vooraf reserveren verplicht, zowel voor het laagseizoen als het hoogseizoen. Wilt u een kampeerplaats, dan is het raadzaam te reserveren, zeker in het hoogseizoen!
Hoe werkt de borg
Bij reservering van onze accommodatie, hanteren we een borg. Deze borg is voor eventuele ontstane schade aan de accommodatie. De betaalde borg wordt binnen een week na vertrek teruggestort, minus de kosten van eventuele schade. De borg wordt dus niet verrekend met uitgave voor brood, pizza en dergelijke.
Doe ik een aanbetaling
Na ontvangst van het reserveringsformulier sturen we jullie even een factuur voor de aanbetaling. De aanbetaling bedraagt 30% van de huursom plus de reserveringskosten van € 25,- . De restantbetaling (inclusief de eventuele bijkomende kosten en de borg) ontvangen we dan graag uiterlijk 6 weken voor aankomst.
Kan ik ook annuleren
Een reservering ongedaan maken altijd, er zijn echter wel kosten aan verbonden. Wij hanteren de volgende annulerings voorwaarden en kosten: – bij annulering tot de 42ste dag vóór de aankomstdag: is de aanbetaling verschuldigd; – bij annulering vanaf de 42ste dag tot de 28ste dag vóór de aankomstdag: 60% van de reissom; – bij annulering vanaf de 28ste dag tot de aankomstdag: 90% van de reissom; – bij annulering op de aankomstdag of later: de volledige reissom. Ook zijn bij eventuele annulering de reserveringskosten verschuldigd.
Restitutie bij vertrek
Bij een reservering wordt de kampeerplaats of verhuuraccommodatie voor jullie gereserveerd en kan niet meer verhuurd worden aan een andere kampeerder. Mochten jullie om wat voor reden ook eerder willen vertrekken dan gelden onze annuleringsvoorwaarden. Wij adviseren altijd een annuleringsverzekering af te sluiten. Als er iemand binnen jullie gezin of familie bijvoorbeeld ziek wordt, dan dekt een goede annuleringsverzekering in de meeste gevallen de reeds betaalde factuur voor de kampeerplaats of huuraccommodatie.
Kan ik extra’s bijboeken
Er zijn in de tenten geen dekbedden of kussens aanwezig, deze kunnen jullie zelf meenemen of hier een dekbedpakket (bestaande uit een dekbed, een dekbedhoes, een kussen met kussensloop en een hoeslaken) huren voor € 15,- per persoon/per week. Ook een campingbedje en/of kinderstoel is eventueel te huur voor resp. € 2,- en € 1,50 per dag. Voor het kinderbedje is overigens geen dekbedpakket te reserveren. Het dekbedpakket, handdoekpakket, keukenpakket, wordt eenmalig schoon verstrekt. Blijf je langer dan een week, dan kan je dit tussentijds eventueel zelf wassen.
Kan ik mijn reservering wijzigen
Het wijzigen van een reservering is mogelijk, zolang er beschikbaarheid is van de gewenste accommodatie of kampeerplek.
Handdoeken

Handdoekpakketten (1 grote handdoek 140×70 en 1 handdoek van 100×50) zijn te huur voor € 6,25 per persoon/per week, een keukenset (1 keukenhanddoek, 2 theedoeken, 1 vaatdoekje) zijn te huur voor € 4,50 per week.

logo

Contact

les Ages 14
36370 Lignac, Frankrijk
+33 254257530

wacht niet te lang!

Social Media

© Copyright camping Vallée de Lignac