Reserveren voor 2023? Gewoon doen! Het zou toch jammer zijn als je te laat bent!
French language
English Language

verwarmde peuterbaden

peuterweken in Frankrijk

samen genieten wordt zo wel heel gemakkelijk

Peuters love glamping

Peuterweken in Frankrijk bij domaine Vallée de Lignac

Peuters love glamping en de peuterweken in Frankrijk! Dat is duidelijk, in juni is het gras nog heerlijk sappig en is er alle ruimte om samen de wereld te ontdekken. Vlinders vliegen van bloem naar bloem op het kampeerveld en het zonnetje schijnt aangenaam. Het zwembad en de peuterbaden zijn verwarmd en niets staat jullie in de weg om van een heerlijke ontspannen vakantie te genieten.

En het leuke is, er komen op Vallée de Lignac veel gezinnen met jonge kinderen. Dus zit je peuter eens een dag niet zo lekker in zijn of haar vel, “no worries”, Daar hebben de andere gasten ook weleens mee te maken!

Heb je geen zin om te koken? Schuif lekker aan voor een heerlijke plat du jour. Aan de kinderen wordt ook gedacht, zij worden ook verwend met heerlijke hapjes. Kinderen van 0-4 jaar eten met de table d’ hôtes en plat du jour gratis mee! Kook je liever bij de tent? Rijd je verrijdbare keuken dan lekker naar buiten, dan kan je tijdens het koken genieten van je spelende peuter! Dus wil je in juni op vakantie, omdat je nog niet bent gebonden aan de schoolvakanties, kom gerust naar Vallée de Lignac, want wij zijn volledig geopend. De maand juni is een heerlijke maand voor vakantie, de natuur is dan misschien wel op haar mooist, dus voel je wat voor de peuterweken in Frankrijk, zet dan koers naar Lignac.

Ruimte voor peuters

Camping fun

De tenten zijn ruim en er is plek genoeg voor meerdere peuterbedjes. Bestek en servies voor je peuter is aanwezig en dat geldt ook voor kinderstoelen en kinderbedjes. De peuterbaden hebben een heerlijke temperatuur en het zal geen moeite kosten lekker te ontspannen.

peuters love glamping

Papa en mama aan de cappuccino

Peuters maken lol
peuterweken

Helemaal het middelpunt

Opzij! Alle ruimte voor de peuters
peuterweken in Frankrijk

Alle ruimte voor de peuters

peuterweken op Vallée de Lignac
peuterweken in Frankrijk

Peuters love glamping

waterpret
peuterweken vallee de Lignac

Comfortabele safaritenten

ruimte voor het hele gezin

Tarieven peuterweken

de hele maand juni

Safaritent Cabin XL € 550,- per week
Safaritent Cabin.      € 475,- per week
Safaritent Cosy.        € 450,- per week
Safaritent Cotton.    € 400,- per week

Vakantiehuis/gite   € 775,- per week

Genieten van je vrije tijd? Dat gaat hier vanzelf!

© Copyright 2022 camping Vallée de Lignac