Reserveren voor de peuterweken? Er zijn nog mogelijkheden! Maar vol is vol!
francais
english

verwarmde peuterbaden

peuterweken in Frankrijk

samen genieten met je baby of peuter

Peuterweken in Frankrijk bij domaine Vallée de Lignac

Baby- en peuterweken in Frankrijk! Lekker op je gemak genieten samen met je baby of peuter. In juni is het gras nog heerlijk sappig en is er alle ruimte om samen de wereld te ontdekken. Vlinders vliegen van bloem naar bloem op het kampeerveld en het zonnetje schijnt aangenaam. Het zwembad en de peuterbaden zijn verwarmd en niets staat jullie in de weg om van een heerlijke ontspannen vakantie te genieten.

En het leuke is, er komen op Vallée de Lignac veel gezinnen met jonge kinderen. Dus zit je peuter eens een dag niet zo lekker in zijn of haar vel, “no worries”, Daar hebben de andere gasten ook weleens mee te maken!

Heb je geen zin om te koken? Schuif lekker aan voor een heerlijke plat du jour. Aan de kinderen wordt ook gedacht, zij worden ook verwend met heerlijke hapjes. Kinderen van 0 tot 4 jaar eten met de table d’ hôtes en plat du jour gratis mee! Kook je liever bij de tent? Rijd je verrijdbare keuken dan lekker naar buiten, dan kan je tijdens het koken genieten van je spelende peuter! Dus wil je in juni op vakantie, omdat je nog niet bent gebonden aan de schoolvakanties, kom gerust naar Vallée de Lignac, want wij zijn volledig geopend. De maand juni is een heerlijke maand voor vakantie, de natuur is dan misschien wel op haar mooist, dus voel je wat voor de peuterweken in Frankrijk, zet dan koers naar Lignac.

Ruimte voor peuters

Camping fun

De tenten zijn ruim en er is plek genoeg voor meerdere peuterbedjes. Bestek en servies voor je peuter is aanwezig, kinderstoelen en kinderbedjes zijn voor een klein bedrag te huur. De peuterbaden hebben een heerlijke temperatuur en het zal geen moeite kosten lekker te ontspannen.

peuters hebben lol

Papa en mama aan de cappuccino

Peuters maken lol
peuter pannenkoek

Helemaal het middelpunt

Opzij! Alle ruimte voor de peuters
peuterweken in Frankrijk

Alle ruimte voor de peuters

peuterweken op Vallée de Lignac
peuter

Peuters love glamping

waterpret
peuterweken vallee de Lignac

Comfortabele safaritenten

ruimte voor het hele gezin

Tarieven peuterweken

van 8 juni tot 29 juni en van 31 augustus tot 7 september

Safaritent Cabin XL € 575,- per week
Safaritent Cabin.      € 500,- per week
Safaritent Cosy.        € 475,- per week
Safaritent Country   € 425,- per week
Safaritent Cotton.    € 450,- per week    
Vakantiehuis/gite   € 775,- per week

Ontdek wat er allemaal te doen is in natuurpark de Brenne. Het is een ontzettend mooi gebied waar jong en oud zich uitstekend kan vermaken! Wat is er te doen

logo

Contact

les Ages 14
36370 Lignac, Frankrijk
+33 7 4452 2982

wacht niet te lang!

Social Media

© Copyright camping Vallée de Lignac