Reserveren voor de peuterweken? Er zijn nog mogelijkheden! Maar vol is vol!
francais
english

over ons


Daphne en Marcel

In 2007 vertrokken wij met ons gezin naar Frankrijk om van een oude boerderij een camping te maken.

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en hebben vele gezinnen met veel plezier bij ons gekampeerd. Van onze beslissing, om ons leven een andere wending te geven, hebben we nog geen dag spijt gehad. We kijken er dan ook naar uit om ook jullie hier te mogen ontvangen en we zullen er alles aan doen om ook jullie vakantie hier tot een succes te maken!

Tot ziens in Lignac, Daphne en Marcel

Van oude boerderij naar camping

Het belangrijkste dat we hier geleerd hebben is dat hoeveel bergen je ook verzet, het werk nooit klaar is en je dus af en even toe terug moet kijken, naar wat je allemaal al wel bereikt hebt!

Een ik vertrek verhaal

Het roer om

In 2007 vertrokken wij met ons gezin naar Frankrijk om van een oude boerderij een camping te maken. De rust en ruimte in de omgeving sprak ons enorm aan en samen met de charmante uitstraling van de gebouwen van de boerderij leek dit, de perfecte plek voor een mooie vakantie. Er brak een periode aan van klussen, klussen en nog eens klussen.We hebben keihard gewerkt om er iets moois van te maken en zoals het bij echte”roer omgangers” hoort, hebben ook wij de nodige tegenslagen gehad.

Ontwikkeling

Vanaf 2009 is de camping officieel geopend en sindsdien hebben we ieder jaar wel iets veranderd, verbeterd of uitgebreid. De komende jaren staan er de nodige investeringen en veranderingen op de agenda. We doen ons uiterste best het iedereen naar de zin te maken en luisteren dan ook goed naar onze gasten. Naast de ruimte, de rust, de kindvriendelijke opzet van de camping en de voorzieningen, is dat mede de reden dat ieder jaar veel gezinnen met jonge kinderen de camping weten te vinden. We hopen dat dit nog lang het geval zal zijn!

gebouwen vallee de lignac

Camping Vallée de Lignac

  • Adres

    Les Ages 14
    36370 Lignac

logo

Contact

les Ages 14
36370 Lignac, Frankrijk
+33 7 4452 2982

wacht niet te lang!

Social Media

© Copyright camping Vallée de Lignac