francais
english

Omgeving

Glamping Frankrijk bij een kleinschalige camping

kleine dorpjes, een glooiend landschap, bossen, rivieren, meren en met heggen omzoomde weides

Glamping in midden-Frankrijk

Het Franse platteland met haar bossen, meren, kastelen, leuke kleine stadjes en dorpjes, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, daar komt iedereen tot rust!

Uitgestrekte landerijen en bossen, valleien met rivieren, middeleeuwse kastelen en Châteaux, mooie steden en leuke stadjes. Midden Frankrijk biedt een schitterende natuur, een afwisselend landschap en er is enorm veel cultuur. Camping Vallée de Lignac ligt op de grens van drie departementen. Dat maakt het tot een aantrekkelijke plek, omdat deze departementen echt verschillend zijn, zowel qua natuur en landschap, als cultuur en bouwstijlen. Een gebied in Frankrijk waar genoeg te beleven valt, maar waar je ook prima kan ontspannen, want niets hoeft en niets moet!

een paar leuke ideeën om erop uit te gaan

Op een paard of pony door de natuur?

Vanaf 3 jaar mag je op een Shetland pony in de manege en vanaf ongeveer 8 jaar ga je op een pony de natuur in. Supergaaf!

Er is dus voor ieder wat wils en meer dan genoeg te doen in de omgeving


Dan zijn er natuurlijk nog talloze leuke kleine dorpjes, heel veel meren, heel veel natuur en de mogelijkheid de drukte van de stad en het hectische leven even achter je te laten.

En ’s avonds met een glaswijn voor je tent, als je denkt dat je alles gezien hebt, kun je rekenen op een fantastisch schouwspel. Wat dacht je van de indrukwekkende sterrenhemel die je hier ziet? De harmonieuze stilte, die alleen verstoord wordt door een kwakende kikker, een uil, een krekel of de nachtegaal. De rust en de ruimte is grandioos, alleen dat is al een bezoek aan de camping waard!


logo

Contact

les Ages 14
36370 Lignac, Frankrijk
+33 7 4452 2982

wacht niet te lang!

Social Media

© Copyright camping Vallée de Lignac