Reserveren voor de peuterweken? Er zijn nog mogelijkheden! Maar vol is vol!
francais
english

Algemene vragen over de camping

Hieronder vind je antwoorden op vragen over de camping, maar ook over het reserveren.

veelgestelde vragen

Elektrische auto?

Kom je met een elektrische auto? Geen probleem, we hebben hier speciaal een oplaadpunt voor! Wel tegen betaling natuurlijk, maar dat spreekt vanzelf!

Barbecuen
Omdat het in de zomer behoorlijk droog kan zijn, is het ons door de gemeente niet toegestaan toestemming te verlenen voor open vuur en houtskoolbarbecues. Barbecues op gas is geen probleem. Voor een klein bedrag verhuren we gasbarbecues.
Aankomst en vertrek
Voor de verhuuraccomodatie zijn de vaste aankomstdagen op zaterdag na 15.00 uur en vertrek op zaterdag voor 10.00 uur. Voor de kampeerplaatsen geldt aankomst en vertrek op willekeurige dagen. De kampeerplaats moet na vertrek om uiterlijk 12.00 uur leeg zijn.
Trampoline
Op het terrein staat een grote trampoline waar jong en oud te vinden is. De trampoline is beveiligd met een uitvalnet. Officieel mag er maar één persoon tegelijk op de trampoline om ongelukken te voorkomen. Wij houden hier geen toezicht op.
minder validen
Het sanitair op onze camping is gedeeltelijk aangepast voor mindervaliden. Aangezien we een kleine camping hebben zijn deze sanitaire aanpassingen voor een ieder toegankelijk en voor algemeen gebruik.
Wifi
Op en rond het terras kunt u van gratis wifi gebruik maken. Onder het genot van een cappuccino of een koel drankje kun je indien nodig bijvoorbeeld emails beantwoorden of surfen op internet.
Warm ontvangst
Iedere zaterdag is er Plat du jour. Na een dag reizen schuif je aan voor een smakelijke betaalbare maaltijd op het terras. Hier kan je vooraf al voor reserveren.
Lakens en dekbedden
Om ruimte in de auto te besparen kan je bij ons dekbedden, kussens en lakens huren. Zo blijft er meer ruimte over om andere dingen mee te nemen.Handoekpaketten zijn ook mogelijk.
Chemisch toilet
Er is een speciale vuilwaterafvaltank voor chemische toiletten. Het sanitair gebouw is aangesloten op een micro biologisch afvalwaterzuiveringssysteem. Dit vraagt van de gebruikers verantwoord “doorspoelgedrag”. Alleen wcpapier en echt niets anders.
Huisdieren
Hoewel we begrijpen dat de trouwe viervoeter of kat graag meegaat op vakantie, zijn huisdieren helaas niet toegestaan.
Bezoek
Tijdens je vakantie bezoek ontvangen? Dat kan een keer voorkomen. Bezoek kan niet blijven slapen en niet meer dan zoveel bezoek, als er in één auto past. De parkeerruimte is beperkt. Wij rekenen voor bezoek, € 5, per persoon per dag! Bezoek moet zich melden bij de bar/receptie!
Sanitair
Het sanitair wordt 2 keer per dag schoon gemaakt. I.v.m. hygiene en het schoonhouden van het gebouw is het alleen toegestaan het sanitair te betreden met slippers, dus niet op blote voeten.
Campers
Ons terrein is autovrij en niet geschikt voor campers of camperbusjes en worden niet toegelaten op het terrein.

meer weten over reserveren

Moet ik reserveren
Voor alle accommodatie die we verhuren is vooraf reserveren verplicht, zowel voor het laagseizoen als het hoogseizoen. Wilt u een kampeerplaats, dan is het raadzaam te reserveren, zeker in het hoogseizoen!
Hoe werkt de borg
Bij reservering van onze accommodatie, hanteren we een borg. Deze borg is voor eventuele ontstane schade aan de accommodatie. De betaalde borg wordt binnen een week na vertrek teruggestort, minus de kosten van eventuele schade. De borg wordt dus niet verrekend met uitgave voor brood, pizza en dergelijke.
Doe ik een aanbetaling
Na ontvangst van het reserveringsformulier sturen we jullie even een factuur voor de aanbetaling. De aanbetaling bedraagt 30% van de huursom plus de reserveringskosten van € 25,- . De restantbetaling (inclusief de eventuele bijkomende kosten en de borg) ontvangen we dan graag uiterlijk 6 weken voor aankomst.
Kan ik ook annuleren
Een reservering ongedaan maken altijd, er zijn echter wel kosten aan verbonden. Wij hanteren de volgende annulerings voorwaarden en kosten: – bij annulering tot de 42ste dag vóór de aankomstdag: is de aanbetaling verschuldigd; – bij annulering vanaf de 42ste dag tot de 28ste dag vóór de aankomstdag: 60% van de reissom; – bij annulering vanaf de 28ste dag tot de aankomstdag: 90% van de reissom; – bij annulering op de aankomstdag of later: de volledige reissom. Ook zijn bij eventuele annulering de reserveringskosten verschuldigd.
Restitutie bij vertrek
Bij een reservering wordt de kampeerplaats of verhuuraccommodatie voor jullie gereserveerd en kan niet meer verhuurd worden aan een andere kampeerder. Mochten jullie om wat voor reden ook eerder willen vertrekken dan gelden onze annuleringsvoorwaarden. Wij adviseren altijd een annuleringsverzekering af te sluiten. Als er iemand binnen jullie gezin of familie bijvoorbeeld ziek wordt, dan dekt een goede annuleringsverzekering in de meeste gevallen de reeds betaalde factuur voor de kampeerplaats of huuraccommodatie.
Kan ik extra’s bijboeken
Er zijn in de tenten geen dekbedden of kussens aanwezig, deze kunnen jullie zelf meenemen of hier een dekbedpakket (bestaande uit een dekbed, een dekbedhoes, een kussen met kussensloop en een hoeslaken) huren voor € 15,- per persoon/per week. Ook een campingbedje en/of kinderstoel is eventueel te huur voor resp. € 2,- en € 1,50 per dag. Voor het kinderbedje is overigens geen dekbedpakket te reserveren. Het dekbedpakket, handdoekpakket, keukenpakket, wordt eenmalig schoon verstrekt. Blijf je langer dan een week, dan kan je dit tussentijds eventueel zelf wassen.
Kan ik mijn reservering wijzigen
Het wijzigen van een reservering is mogelijk, zolang er beschikbaarheid is van de gewenste accommodatie of kampeerplek.
Handdoeken

Handdoekpakketten (1 grote handdoek 140×70 en 1 handdoek van 100×50) zijn te huur voor € 6,25 per persoon/per week, een keukenset (1 keukenhanddoek, 2 theedoeken, 1 vaatdoekje) zijn te huur voor € 4,50 per week.

logo

Contact

les Ages 14
36370 Lignac, Frankrijk
+33 7 4452 2982

wacht niet te lang!

Social Media

© Copyright camping Vallée de Lignac