francais
english

camping met table d’hôtes

genieten van table d’hotes op de camping in frankrijk

kidsproof table d’ hôtes

Aan tafel op de 
camping met table d’hotes

Op het terras van Vallée de Lignac, de camping met table d’hotes, kan iedereen genieten van een heerlijke table d’hôtes op de camping, plat du jour, of eigengemaakte pizza’s uit de houtgestookte oven.

schuif aan en maak het ontspannen helemaal compleet! Marcel en Daphne

Wat kan je zoal verwachten?

Camping met Table d’hôtes

Op de camping genieten van table d’hôtes! Lange gedekte tafels en heerlijk eten onder de Franse zon. Tijdens de table d’hôtes geniet je van een 2, of 3 gangen menu. Voor de kinderen is er een kindermenu. De gerechten zijn divers, maar we zorgen er altijd voor dat iedereen het lust en lekker vindt. Bon appetit

Pizza’s

In onze steenoven bakken we vers gemaakte pizza’s. We hebben verschillende smaken, de “viande” , maar ook de “vegetarische” zijn erg populair. Probeer gerust eens de pizza “Vallée de Lignac” , de Italia, of de “Chèvre” met geitenkaas en honing. Lekker hoor, genieten van je vakantie op onze kleine camping is zo gemakkelijk! Het gaat gewoon vanzelf!

Genieten op het terras

Vanaf het terras heb je een schitterend uitzicht op de vallei, waar de koeien grazen en je soms een ree of een vos voorbij ziet komen. Het is een heerlijke plek om gewapend met verrekijker te genieten van een lekker glas wijn, een cappuccino of een ijsje. Het terras is gedeeltelijk overdekt, zodat er altijd een plek is dat je even kunt genieten van de schaduw, koel drankje erbij en je zit er als “God in Frankrijk”.

Lokale producten

We proberen zoveel mogelijk de groente uit de eigen tuin te gebruiken voor de gerechten en de salades. Het vlees komt natuurlijk uit de streek. Het is van een voortreffelijke kwaliteit, je proeft gewoon de natuur.

camping met table d'hotes
camping met table d'hotes

Mixed grill

Bonne appetit

Panna cotta

Een heerlijk dessert bij table d’hotes

Vakantie voor iedereen!

Geen zin om te koken? Schuif aan bij de table d’hôtes op de camping of een plat du jour. Toch liever bij de tent eten? We hebben ook afhaalmaaltijden!

logo

Contact

les Ages 14
36370 Lignac, Frankrijk
+33 7 4452 2982

wacht niet te lang!

Social Media

© Copyright camping Vallée de Lignac