Reserveren voor de peuterweken? Er zijn nog mogelijkheden! Maar vol is vol!
francais
english

vakantiehuis / gîte

huis huren op de camping in Frankrijk

geniet van het campingleven in onze gîte

Een huis huren op de camping in Frankrijk

In een deel van de oude stallen hebben we de gîte gemaakt. De natuurstenen muren en de oude balken zorgen voor een sfeervol geheel. Een perfecte accommodatie voor een vakantie!

Het vakantiehuis/ de gîte is geschikt voor 4 a 5 personen, heeft 2 slaapkamers, een badkamer met douche en toilet. Een gezellige woonkamer en een ruime keuken met toegang tot het terras en uitzicht op de vallei, maken het tot een heerlijke plek voor een geslaagde vakantie! Wil je een huis huren op de camping in Frankrijk, dan is onze gîte, met vrij uitzicht over een vallei waar koeien grazen, een uitstekende keus! Je kunt genieten van het comfort van een huisje, maar ook van het gezellige campingleven.

Zulke vrijheid wordt je niet snel zat!

Midden in de natuur met uitzicht op de natuur! Tip! Neem een verrekijker mee en ontdek de mooiste vogels en dieren!

Luxe “kamperen” op de camping in een vakantiehuis, dat is het helemaal!

Een luxe verblijf op een camping

De gezelligheid van een camping, het buitenleven en het snelle contact met andere vakantiegangers missen veel mensen, als ze ergens een vakantiehuis boeken. Wil je het gemak en comfort van een huis niet missen, maar wel de sfeer van de camping ervaren? Huur dan de gîte/ huis bij camping Vallée de Lignac! Een comfortabel en sfeervol vakantiehuis staat voor jullie klaar.

Van alle gemakken voorzien

Op de begane grond is er de entree met de badkamer en het toilet, een woonkamer en een ruime keuken met toegang tot het eigen privé terras, met uitzicht op de vallei. De verdieping telt 2 slaapkamers, één ouderslaapkamer en een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Er is ook nog ruimte voor een babybedje. Bovenaan de trap is een traphekje voor de veiligheid van de kinderen.

Privé en toch op de camping

Aan de voorkant grenst het terras aan de camping en achter is een terras, geheel privé en met een buitengewoon mooi uitzicht. Vanaf je eigen terras heb je uitzicht over de vallei, waar Limousin koeien grazen. Koeien als buren? Wie wil dat niet? Een huis huren op de camping, dat doe je bij Vallée de Lignac!


Vakantiehuis Vallée de lignac

Tarieven

huis huren op de camping in Frankrijk

Van 25 mei tot 6 juli en van 31 aug tot 7 sept € 775,- per week
Van 6 juli tot 13 juli en van 24 augustus tot 31 augustus   € 1150,- per week. 
Van 13 juli tot 24 augustus € 1295,- per week

logo

Contact

les Ages 14
36370 Lignac, Frankrijk
+33 7 4452 2982

wacht niet te lang!

Social Media

© Copyright camping Vallée de Lignac