Bouwval gekocht, camping gemaakt.

Een ik vertrek verhaal?

In 2007 vertrokken wij met ons gezin naar Frankrijk om van een oude boerderij een camping te maken. De rust en ruimte in de omgeving sprak ons enorm aan en samen met de charmante uitstraling van de gebouwen van de boerderij leek dit, de perfecte plek voor een mooie vakantie. Er brak een periode aan van klussen, klussen en nog eens klussen. We hebben keihard gewerkt om er iets moois van te maken en zoals het bij echte"roer omgangers" hoort, hebben ook wij de nodige tegenslagen gehad.

Vanaf 2009 is de camping officieel geopend en sindsdien hebben we ieder jaar wel iets veranderd, verbeterd of uitgebreid. We doen ons uiterste best het iedereen naar de zin te maken en luisteren dan ook goed naar onze gasten. Naast de ruimte, de rust, de kindvriendelijke opzet van de camping en de voorzieningen, is dat mede de reden dat ieder jaar veel gezinnen met jonge kinderen de camping weten te vinden. We hopen dat dit nog lang het geval zal zijn!

Het blijft gewoon leuk werk

In 2007 vertrokken wij met ons gezin naar Frankrijk om van een oude boerderij een camping te maken.

Inmiddels zijn we 10 jaar verder en hebben vele gezinnen met veel plezier bij ons gekampeerd. Van onze beslissing, om ons leven een andere wending te geven, hebben we nog geen dag spijt gehad. We kijken er dan ook naar uit om ook jullie hier te mogen ontvangen en we zullen er alles aan doen om ook jullie vakantie hier tot een succes te maken!

Tot ziens in Lignac, Daphne en Marcel

Het zal in 2006 geweest zijn....

Hoe het allemaal is begonnen.

 • 2006

  2006

  In de zomer van 2006 leidde een makelaar ons rond bij een verlaten boerderij. De gebouwen stonden al ruim 20 jaar leeg en werden voornamelijk bewoond door zwaluwen, muizen, vleermuizen en andere flora en fauna..

  De ruimte en de rust sprak ons erg aan en de hoeveelheid karakteristieke gebouwen leek ons een mooi decor voor een kleine camping. De staat van de gebouwen en het woonhuis was erbarmelijk, maar we hadden het gevoel dat we het alleen maar mooier konden maken. We waren verkocht en deden een bod op een onbewoonbaar, maar charmant geheel.

 • 2007

  2007

  In de zomer van 2007 vertrokken we met twee oude caravans naar Frankrijk, niet wetende dat deze een tijdlang ons "thuis" zouden zijn.

  Verbouwen heeft alleen zin als je het goed doet, dus dan maar het hele dak vervangen. Die instelling zorgde ervoor dat de verbouwing uiteraard langer duurde dan gepland. We hebben ervaren dat kamperen, in een oude caravan, in de winter geen pretje is. Maar ja, je hebt een droom en dan doet een mens gekke dingen.

 • 2008

  2008

  Klussen, klussen, klussen, ....... maar leuk!

  Nadat het woonhuis klaar was, direct doorgegaan met de gite, daarna het sanitairgebouw, het zwembad en met een dikke laag eelt op de handen, kon het eerste seizoen beginnen.

 • 2009

  2009

  Vrachtwagens reden af en aan, om het materiaal voor de wegen en paden aan te voeren.

  Het was een race tegen de klok. Zoveel dingen die op het laatste moment nog af moeten. Het is gelukkig allemaal goed gegaan. De allereerste gasten zullen we nooit vergeten. Onwennig als "verse" campingbaas, ontvingen we hen. Ze waren onder de indruk van alles wat ze zagen. Ze zouden dit jaar voor het eerst op een kleine camping hun vakantie doorbrengen en we hebben hun verwachtingen kunnen overtreffen. "Een heerlijk gevoel" als mensen hier een geslaagde vakantie hebben.

 • 2017

  2017

  Het seizoen van 2017 was fantastisch. Een mooie zomer, leuke en lieve gasten en gezamenlijk hebben we in een leuke ontspannen sfeer de zomer doorgebracht.

  De camping, met alle plekken, gebouwen, bomen, het zwembad, het terras, het ligt er allemaal. Het creëert een gemakkelijke ontspannen sfeer, waar het goed toeven is. Maar een leuke sfeer wordt ook bepaald door de mensen die er komen. Wij kijken uit naar jullie komst en hopen ook het komende seizoen weer veel leuke, lieve, relaxte, nuchtere en grappige mensen te mogen ontvangen.

Geopend

vanaf 2 juni tot
1 september