Reserveren voor de peuterweken? Er zijn nog mogelijkheden! Maar vol is vol!
francais
english

Allround campingmedewerkers

Voor de maanden juni, juli en augustus, zoeken we gezellige campingmedewerkers.

wij zoeken

Camping Vallée de Lignac is een kleine charme camping met 15 safaritenten, een gite en 9 kampeerplaatsen met Nederlandse eigenaren in midden Frankrijk. Voor de maanden juli en augustus 2024 zoeken wij nog meerdere leuke, enthousiaste, jonge mensen (vanaf 17 jaar) die mee komen helpen op de camping. 

We zijn op zoek naar klantvriendelijke aanpakkers die vrolijk en positief zijn ingesteld. De juiste persoon heeft affiniteit met kinderen, liefst enige horeca ervaring, kan een groep kinderen leuk en enthousiast bezighouden, heeft verantwoordelijkheidsgevoel en toont initiatief en inzet. Voor ons is het heel belangrijk dat je enthousiast en energiek bent, een glimlach op je gezicht hebt, makkelijk in een team kan samenwerken en op een positieve manier in het leven staat.

Dit past bij jou!

Zomers komen er op de camping vooral Nederlandse en Belgische gezinnen met kinderen tot een jaar of 12. Je hoeft dus geen Frans te kunnen spreken! De sfeer is gezellig en informeel.

De werkzaamheden zijn afwisselend en bestaan uit: eenvoudige kinderanimatie (max. 2 uur) en diverse horecawerkzaamheden zoals bedienen op het terras, afruimen etc. Op zaterdag maken we met elkaar de tenten weer in orde voor de nieuwe gasten.

De 40-urige werkweek is verdeeld over 6 dagen, zodat er ook voldoende tijd is, om even lekker met een boek bij het zwembad te liggen of de streek verkennen.

Handig om te weten

Wat belangrijk is om te weten, is dat we een klein bedrijf zijn, waar je in een klein team werkt. Onze camping is gelegen op het Franse platteland en uitgaansmogelijkheden op loop- of fietsafstand zijn niet aanwezig.

Een rijbewijs is handig, evenals eigen vervoer(geen must). Buiten je werktijden kun je gewoon gebruik maken van de faciliteiten op de camping. Er is natuurlijk wifi aanwezig.

 

Beloning

Je verblijft op basis van kost en inwoning en je ontvangt uiteraard een goede vergoeding. Er staat een Bell tent voor je klaar en je maakt gebruik van het camping sanitair. Bij een verblijf van minimaal 4 weken betalen wij de reiskosten op basis van openbaar vervoer (max 120 euro)

Lijkt het je leuk om op een kleine camping in een gemoedelijke sfeer te werken, stuur ons dan mailtje met je CV, een pasfoto, een korte motivatie en de periode waarin je beschikbaar bent.
We horen graag van je !

het zwembad

Zin in een zonnige werkvakantie? Stuur een email, met je CV en pasfoto naar

info@domainevalleedelignac.com

logo

Contact

les Ages 14
36370 Lignac, Frankrijk
+33 7 4452 2982

wacht niet te lang!

Social Media

© Copyright camping Vallée de Lignac